Omplacering


thorelins

Här är våra underbara katter Mini och Quatro. Vi står i valet och kvalet om vi ska omplacera dem eller inte, beslutet är fullt av ånger. Livet ser inte ut som det gjorde vi köpte dem, vi har sedan dess utökat familjen med två hundar samt nu också ett barn och tiden räcker inte till.
Vi känner att katterna dragit sig undan sedan vår dotter kom till. De få gånger vi haft hund- eller barnvakt har katterna varit mer framme och velat ha närhet och uppmärksamhet, så vi känner nog att det rimligaste vore att hitta ett hem till dem där de får den uppmärksamhet
de förtjänar.

Vi köpte dem från (N)Thorelin's uppfödning i Norge. De är kullsyskon och är födda 2012-12-28. Mini är född med kroksvans. Båda katterna är kastrerade. Quatro står för goset och vill gärna buffa oss i ansiktet. Mini står för pratandet men kommer mer än gärna och lägger sig bredvid en på soffan. De föredrar att vara på ett och samma ställe och vill inte gärna byta miljö, då blir de stressade och osams något dygn. Mini är rymningsbenägen och var svår att få tag på de två gånger hon lyckats ta sig ut. Quatro är nyfiken på utemiljön och kan få gå fritt ute under övervak. Katterna är lite skygga/tillbakadragna när det är för stökig miljö men är framme och kontaktsökande i lugnare miljö.

Vi omplacerar dem inte till vem som helst utan enbart om vi hittar någon som vi känner är helt rätt, annars får de bo kvar hos oss. Jag vill att första kontakten sker via mejl.
Skriv och beskriv er själva, er livssituation och vad ni kan erbjuda Mini och Quatro.
angelica_forsstrom@hotmail.com